avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianEugen78

Activitate AdrianEugen78

Dacă am depus o cerere de restituire timbru de mediu cu hotarare judecătorească in 2017 și nu a fost respectata pana azi , ce trebuie făcut? Are legătura cu Ord Guv din 2018?
Nr de înregistrare au toate / dosarul e in lucru/ întrebarea e de ce nu se respecta legea? Ce rol mai au judecătorii și hotărârile lor? Și ce se poate face sa se îndeplinească hotărârea definitiva și irevocabila?
Radu Pascal a scris:

Cand ati depus aceste acte vi s-a eliberat un numar de ordine.
Verificati la circa financiara in baza acelui numar in ce stadiu este dosarul dvs

Am depus o hotărâre judecătorească definitiva de restituire timbru de mediu in August 2017, repet August 2017. Pana in prezent( 05 IAN 2019) nu a fost respectata. Ce se poate face? Cine Răspunde pt acest lucru?
Acesta este un program normal al restaurantelor la noi in momentul actual. Credeți ca se va schimba vreodată ceva ? Si dc da cum? Si nu ma refer la o persoana ci la un mediu de munca,la modul general.
Pentru un program de 15-16 ore pe zi(minim) ,15 zile pe luna(o zi da o zi nu) , incluzând sâmbete,duminici si sărbători legale ce drepturi salariale ar trbuii sa avem si câte zile de concediu pe an?
Am o fetita nascuta pe 24 ianuarie 2014 si de abia acum am aflat de aceasta deducere salariala.Mentionez ca am salariul minim pe economie . Am dus la munca o copie a certificatului de nastere dar inca nu am primit nici un raspuns. Cum se procedeaza pt a beneficia de aceasta deducere si ce se intampla cu cele 10 luni din urma?