avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Hotărâre definitiva nerespectata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Hotărâre definitiva nerespectata

Am depus o hotărâre judecătorească definitiva de restituire timbru de mediu in August 2017, repet August 2017. Pana in prezent( 05 IAN 2019) nu a fost respectata. Ce se poate face? Cine Răspunde pt acest lucru?
Cel mai recent răspuns: AdrianEugen78 , utilizator 12:41, 5 Ianuarie 2019
Cand ati depus aceste acte vi s-a eliberat un numar de ordine.
Verificati la circa financiara in baza acelui numar in ce stadiu este dosarul dvs
Nr de înregistrare au toate / dosarul e in lucru/ întrebarea e de ce nu se respecta legea? Ce rol mai au judecătorii și hotărârile lor? Și ce se poate face sa se îndeplinească hotărârea definitiva și irevocabila?
Radu Pascal a scris:

Cand ati depus aceste acte vi s-a eliberat un numar de ordine.
Verificati la circa financiara in baza acelui numar in ce stadiu este dosarul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa judiciara de timbru stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua!As dori si eu , va rog, un raspuns la urmatoarea problema: Am fost reclamanta intr-un dosar de partaj succesoral , si la primul ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare imobile nelocuite Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Intr-o Hotarare de Consiliu Local din mai 2019 era un articol prin care proprietarii erau obligati sa plateasca taxa de salubrizare pentru un ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu Miorita S Miorita S Buna, Am hotarare judecatoreasca definitiva de recuperare timbru de mediu si dobanda+cheltuieli din august, am depus cererea de recuperare la ANAF in 3 oct ... (vezi toată discuția)