avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Restituire timbru de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Restituire timbru de mediu

Dacă am depus o cerere de restituire timbru de mediu cu hotarare judecătorească in 2017 și nu a fost respectata pana azi , ce trebuie făcut? Are legătura cu Ord Guv din 2018?

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu Miorita S Miorita S Buna, Am hotarare judecatoreasca definitiva de recuperare timbru de mediu si dobanda+cheltuieli din august, am depus cererea de recuperare la ANAF in 3 oct ... (vezi toată discuția)
Decizie restituire timbru de mediu donny donny Buna ziua! Am obtinut de la Curtea de Apel, in noiembrie anul curent, o decizie definitiva de restituire a timbrului de mediu platit acum 2 ani. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Hotărâre definitiva nerespectata AdrianEugen78 AdrianEugen78 Am depus o hotărâre judecătorească definitiva de restituire timbru de mediu in August 2017, repet August 2017. Pana in prezent( 05 IAN 2019) nu a fost ... (vezi toată discuția)