avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Decizie restituire timbru de mediu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Decizie restituire timbru de mediu

Buna ziua!
Am obtinut de la Curtea de Apel, in noiembrie anul curent, o decizie definitiva de restituire a timbrului de mediu platit acum 2 ani.
Doresc sa intreb daca decizia data face obiectul OUG52/2017 si in ce fel?
Este nevoie sa astept pana in septembrie 2018 pentru restituirea banilor sau este nevoie de depunerea unor cereri suplimentare?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 13:08, 25 Decembrie 2017
nu face obiectul acestei ordonante..Conform oug 80/2013 art 45 cererea de restituire solutionata de instanta de judecata va fi depusa in vederea restituirii la unitatea administrativ- teritoriala la care a fost achitata taxa. Nu trebuie sa mai asteptati deloc.
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
prepeleac, utilizator
prepeleac a scris:

nu face obiectul acestei ordonante..Conform oug 80/2013 art 45 cererea de restituire solutionata de instanta de judecata va fi depusa in vederea restituirii la unitatea administrativ- teritoriala la care a fost achitata taxa. Nu trebuie sa mai asteptati deloc.

Mi s-a adus la cunoștință despre o completare a legii conform căreia
b) timbrul de mediu se restituie de organele emitente ale acestuia în termen de 120 de zile de la data depunerii cererii, dar nu mai devreme de 1 septembrie 2018.” OUG68/2017
Scuzati-ma , cele scrise de mine se refera la taxa de timbru judiciar.Acum citind inca o data mesajul am observat ca intrebarea dvs se refera la altceva, la taxa timbru mediu. Prin urmare ignorati raspunsul meu.
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
prepeleac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cu hotarare judecatoreasca elena cailean elena cailean Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru a mi se restitui taxa auto platita plus taxele (timbrul fiscal de 10%platit de mine ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbrul de mediu tudor_1988 tudor_1988 Am platit timbrul de mediu la doua masini care sunt vandute si detin acte doveditoare pentru platirea acestuia. Pot recupera acesti bani din moment ce nu mai ... (vezi toată discuția)