Am discutat, stiu ca nu suntem de acord si nu, nu exista canalizare, este un sat micut si nou... Lor nu le pasa, spun ca nu e treaba si vina lor ca "apa curge la vale nu la deal"
Buna ziua, doresc sa stiu cui ma pot adresa daca vecinii care stau in partea de sus a drumului spala masina in ograda si toata apa curge la mine in ograda?! Deasemenea, eu am sant iar ei au tras o teava din casa si au dat drumul la apa la mine in sant... stiu ca in acest caz ei trebuie sa aiba o fosa ceea ce nu au. Intrebarea mea este, cui sa ma adresez, primarului ori la politie?! Va multumesc
Buna, astazi am fost prinsa de controlori in mijlocul de transport in comun, fara bilet (mentionez ca, din statia din care am urcat nu aveam de unde sa cumpar bilet). Ni s-a cerut un act de identitate dar nu l-am avut la noi asa ca am vrut sa coboram dar nu ne-au lasat sa coboram, iar de aici au inceput certurile si ce e mai grav s-au luat la impins cu prietenul meu si mai ca era sa se ia si la bataie... Daca chemam politia in acel moment ne-ar fi dat noua dreptate sau controlorilor? Eu stiu ca nu au dreptul sa ne tina in tramvai fara vointa noastra si mai ales sa ne impinga dar dat fiind faptul ca nu aveam bilet ne-ar fi dat noua ameda sau lor (politistii)?! As putea sa fac plangere la adresa lor?
Detin un laptop de un an și încă de la început mi-a făcut probleme, l-am dus la "reparat" insă degeaba, acum dupa un an, perioada in care in permanență avea aceasi problema, mi-a mai aparut una și vreau sa-l duc la magazin si sa mi-l inlocuiască,am acest drept? mentionez ca este in garantie, va mulțumesc!