Buna ziua, doresc sa stiu cui ma pot adresa daca vecinii care stau in partea de sus a drumului spala masina in ograda si toata apa curge la mine in ograda?! Deasemenea, eu am sant iar ei au tras o teava din casa si au dat drumul la apa la mine in sant... stiu ca in acest caz ei trebuie sa aiba o fosa ceea ce nu au. Intrebarea mea este, cui sa ma adresez, primarului ori la politie?! Va multumesc
Am discutat, stiu ca nu suntem de acord si nu, nu exista canalizare, este un sat micut si nou... Lor nu le pasa, spun ca nu e treaba si vina lor ca "apa curge la vale nu la deal"
Sesizati Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana de sanatate publica in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Puteti trimite sesizarile prin posta cu confirmare de primire.
Se vor face anchete si posibil sa se aplice vecinului, sanctiuni contraventionale.
Vecin rau
titicuta
Am un vecin care imi creaza probleme si sa va spun cum:a cumparat casa de curand lipita de casa mea.Eu, inainte de a cumpara el casa, m-am inteles fb cu ... (vezi toată discuția)