avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare tuturor . Niste vecini si-au tras canalizarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare tuturor . Niste vecini si-au tras canalizarea din casa ...

Salutare tuturor .
Niste vecini si-au tras canalizarea din casa in șanțul care trece prin fata casei mele ,șanțul nu are teava de canalizare , are rol de a aduna apa de pe drum atunci cand ploua , mirosul este greu in timpul verii si se scurge intr-un râu din apropiere .
Unde pot sa ii reclam mai exact , la ce institutie ?
Multumesc pentru eventualele răspunsuri .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:00, 13 Ianuarie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Ii puteti reclama la primarie in primul rand.Sunt obligati sa aiba fosa septica si autorizatia se obtine de la primarie.Nu se deverseaza canalizarea din case in rau.
Ii mai puteti reclama si la garda de mediu.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamați neapărat și la Garda de Mediu.




Reclamați neapărat și la Garda de Mediu.

Am inteles , stiti care ar fi pasii urmatori in cazul in care Garda de Mediu nu sanctioneaza conform procedurilor (fazorizare) ? Multumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au cum să scape de Garda de Mediu, refuz să cred așa ceva, e foarte grav ce fac. Sigur că și primăria îi poate sancționa, dar ce povestiți dvs. afectează sănătatea publică și nu numai.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs reclamati-i, mai intai

Cristy_vvicol@yahoo.com a scris:

Am inteles , stiti care ar fi pasii urmatori in cazul in care Garda de Mediu nu sanctioneaza conform procedurilor (fazorizare) ? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin rau titicuta titicuta Am un vecin care imi creaza probleme si sa va spun cum:a cumparat casa de curand lipita de casa mea.Eu, inainte de a cumpara el casa, m-am inteles fb cu ... (vezi toată discuția)
Dejectii din fosa septica aruncate in gradina lory1man lory1man Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti unde pot sa reclam ce se intampla in gradina vecinului la 2 metri langa gradina mea . Vecinul meu scoate din fosa septica ... (vezi toată discuția)
Devarsarea apei uzate gospodărești în pârâu, la tara am construit baie ,comuna nu are canalizare asa ca aproape ... And24 And24 La tara am făcut baie ,comuna nu are canalizare asa ca aproape toți cetățenii de pe partea mea au tras conducte ce au deversare în raul ce traversează ... (vezi toată discuția)