avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Apa menajera deversata in drum
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Apa menajera deversata in drum

Buna ziua.

Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o fi numind) in drum. Este vb de un drum comunal neasfaltat ci doar pietruit. Initial apa forma balti iar acum, in timp, se formeaza deja sant si curge la vale. In locul unde apa din fosa se acumuleaza cel mai mult, pe sub pamant, trece conducta cu care alimenteaza cu apa potabila satul.

Ce institutii ar trebui sezisate si pe baza a ce art de lege ar trebui obligat vecinul sa nu mai deverseze apele in drum si pe conducta cu apa potabila?"

Cel mai recent răspuns: Tonyde , utilizator 08:39, 8 Aprilie 2014
Directia de Sanatate Publica, Garda de Mediu, Primaria
Si ce lege incalca vecinul fecaloid?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am și eu o problemă cu un vecin care își ... Nicolcea Nicolcea Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin care își spală trotuarele și mașina personală în curte la el iar apa se revarsă pe stradă care e ... (vezi toată discuția)
Deversare ape uzate pe strada AlinaMarinBadea AlinaMarinBadea Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)
Blocarea accesului la garaj/gradina de un şanţ de scurgere melcio melcio Situatia este urmatoarea: conducta de apa potabila functioneaza in comuna dar conducta de canalizare nu a fost inca instalata.. Vecinul meu de vizavi care nu ... (vezi toată discuția)