In prima declaratie am marturisit ca am luat drogurile dintr un club dar in declaratie a ramas scris "dintr-o camera de camin" spunandu-i politistului ca clubul se afla intr-un complex studentesc. Am semnat declaratia fiind intr-o stare de soc si nerealizand prea bine ce se intampla. Acum ma gandesc ca daca ma voi duce la audieri si voi spune ca ce am luat a fost dintr-un club iar in prima declaratie apare scris "camera de camin" vor aparea probleme?
De curand am fost prins de politia capitalei cu o cantitate de 2.3. S-a intamplat in felul urmator: eram in masina cu prietenul meu, ei au aparut in spatele nostru, ne-au avertizat sonor sa oprim, am oprit, ne-au perchezitionat apoi s-au uitat si prin masina iar acolo au gasit iarba. Ne-au dus la sectie au scris o declaratie, am cooperat, cand ne-au intrebat de unde le avem le-am zis ca de la un tip dintr-un club. Ideea e ca fiind in masina cred ca prietenul meu a fost cel invinuit pentru ca masina era a lui iar eu am semnat in calitate de martor. Ce urmari are toata treaba asta? La ce sa ma astept in viitor? Ei nu ne-au zis mare lucru, au scris ce era de scris si ne-au spus sa plecam.
Am primit de la Biroul executorului judecatoresc o instiintare in care imi este specificat ca trebuie sa achit o suma de plata reprezentand o despagubire pentru rovinieta care trebuia platita la BCR. Daca nu platesc, care sunt riscurile?