avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins de politie cu aprox. 2.3 g cannabis. Urmari?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins de politie cu aprox. 2.3 g cannabis. Urmari?

De curand am fost prins de politia capitalei cu o cantitate de 2.3. S-a intamplat in felul urmator: eram in masina cu prietenul meu, ei au aparut in spatele nostru, ne-au avertizat sonor sa oprim, am oprit, ne-au perchezitionat apoi s-au uitat si prin masina iar acolo au gasit iarba. Ne-au dus la sectie au scris o declaratie, am cooperat, cand ne-au intrebat de unde le avem le-am zis ca de la un tip dintr-un club. Ideea e ca fiind in masina cred ca prietenul meu a fost cel invinuit pentru ca masina era a lui iar eu am semnat in calitate de martor. Ce urmari are toata treaba asta? La ce sa ma astept in viitor? Ei nu ne-au zis mare lucru, au scris ce era de scris si ne-au spus sa plecam.
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2017
florynell19, utilizator
Veti avea dosar penal si persoana vinovata va fi acuzata penal.
Nu va ajunge la inchisoare la aceasta cantitate.
Am fost intr-o situatie similara dar cu ajutorul unii domn avocat foarte bun am reusit fara a avea cazier sau amenda. Iti pot recomanda un avocat bun .
In prima declaratie am marturisit ca am luat drogurile dintr un club dar in declaratie a ramas scris "dintr-o camera de camin" spunandu-i politistului ca clubul se afla intr-un complex studentesc. Am semnat declaratia fiind intr-o stare de soc si nerealizand prea bine ce se intampla. Acum ma gandesc ca daca ma voi duce la audieri si voi spune ca ce am luat a fost dintr-un club iar in prima declaratie apare scris "camera de camin" vor aparea probleme?
Probleme oricum aveti, este deschis dosar penal, sansa dvs este ca procurorul sa dispuna renuntare la urmarire penala, daca veti avea declaratii contradictorii, nu cred sa va ajute.
Da, declaratiile contradictorii pot dauna grav.
In astfel de cazuri trebuie vazut cum sa se procedeze pentru a iesi toata lumea multumita.
Unul din rolurile esentiale ale avocatului in astfel de situatii acesta ar fi deoarece cazul nu este grav in sine dar se poate ajunge la complicatii.

Alte discuții în legătură

Consum marijuana madalinalexandra madalinalexandra Buna ziua, Acum 4 ani am fost prinsa, impreuna cu inca 3 prieteni, cosumand o tigara cu marijuana pe plaja. Am fost perchezitionati si am dat fiecare ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket Anamariacatalina Anamariacatalina Am fost chemată la judecătorie printr o citație in care scria renunțare urmărire penală, am furat dintr-un supermarket niște alimente, am confirmat la ... (vezi toată discuția)
Furt Jessica90 Jessica90 Bună ziua. În urmă cu câteva luni am avut un incident neplăcut. Am sustras o haină dintr-un magazin din mall, și am fost oprită de agentul de pază ... (vezi toată discuția)