avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contraventie de la Biroul Executorului Judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Contraventie de la Biroul Executorului Judecatoresc

Am primit de la Biroul executorului judecatoresc o instiintare in care imi este specificat ca trebuie sa achit o suma de plata reprezentand o despagubire pentru rovinieta care trebuia platita la BCR. Daca nu platesc, care sunt riscurile?

Poate sa imi puna poprire pe contul bancar?
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
florynell19, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 20:43, 27 Noiembrie 2014
Da, se va face proprire...
Cautati va rog pe acest forum subiectele anterioare pe aceasta tema .... Sunt cateva cu indicatii pentru contestare ...
www.avocatnet.ro/content/for...
sau
www.avocatnet.ro/content/cau...
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara instiintare Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, In luna ianuarie a anului 2012 am circulat pe A1 si dupa 5 luni si jumatate am primit o amenda de la Drumuri pt. lipsa rovinieta (desi aveam ... (vezi toată discuția)
Anulare infiintare poprire toni_tm toni_tm in anul 2011 am luat un imprumut,(in valoare de 2500 lei)de la o societate nebancara,iar anul acesta,mai exact pe 06.02 s-a infiintat o popriere pe contul ... (vezi toată discuția)
Procedura executare ADELA STROE ADELA STROE as dori si eu o lamurire daca nu s-au platit timp de mai multe luni ratele la banci si se primeste un titlu executoriu de la executorul judecatoresc care este ... (vezi toată discuția)