avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anulare infiintare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare infiintare poprire

in anul 2011 am luat un imprumut,(in valoare de 2500 lei)de la o societate nebancara,iar anul acesta,mai exact pe 06.02 s-a infiintat o popriere pe contul bancar.
as dorii sa stiu daca dupa 5 ani ,in termeni legali, nu s-a prescris (anulat) aceasta datorie si daca se poate anula poprirea.
este legala actiunea biroului Executorului Judecatoresc ?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:48, 14 Februarie 2016
Formulați contestatie la executare în termen de 15 zile și invocați prescripția.
vezi conditii si legislatia la discutia:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita miami123 miami123 Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)