avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate maresalu_67

Activitate maresalu_67

Răspuns la discuția uzucapiune 2011
...acum tot ei m-au dat in judecata pentru ca le ploua in ,,curte" de pe o anexa a locuintei mele, desi categoria de folosinta a terenului respectiv este ,,drum de acces", pe care bineinteles ca eu nu mai am voie sa-l folosesc
Răspuns la discuția uzucapiune 2011
pai eu am aflat la 2 ani dupa ce s-a intamplat. am fost scosi cu rea intentie din cauza. nu exista proces verbal cu semnaturile vecinilor...terenul nu era imprejmuit...toti vecinii ,,necunoscuti, probabil decedati"
Răspuns la discuția uzucapiune 2011
ce se poate face impotriva topografului care nu a respectat prevederile legii 7 ???
Discuție uzucapiune 2011
va rog sa-mi spuneti daca topograful trebuia sa tina cont de legea 7/1996 la intocmirea documentatiei pt. uzucapiune intr-un dosar deschis in 2011
Răspuns la discuția Uzucapiune
am fost exclusi deoarece topografului i s-au indicat niste limite ale parcelei nereale. dupa legea 115/1938 procedura era mai simpla. dupa legea 7/1996 in cazul terenurilor neimprejmuite este necesar un proces verbal de vecinatate, semnat de toti vecinii parcelei. asa ceva nu s-a facut. s-a lucrat in echipa...topograf-avocat-judecator. prin sentinta am fost deposedati de o suprafata de teren. daca nu se lucra in echipa, de ce ar fi acceptat judecatorul cauza pe o lege abrogata de 15 ani la data introducerii actiunii? am aflat ca sunt multe ,,chestii" de genul asta in zona, dar unii nu au bani, altii sunt batrani, si altii (putini) incearca sa se lupte cu sitemul. eu astept rezultatele masuratorilor si pana atunci vreau sa aflu modalitatea prin care se poate desfiinta sentinta respectiva. pt. cine vrea sa ma ajute, am copia dosarului prin care am fost deposedat.
Răspuns la discuția Uzucapiune
actiunea a fost deschisa in 2011 invocandu-se ca temei legea 115/1938 tocmai pentru faptul ca in acea lege termenul pt. folosinta era de 20 ani si se cerea doar o schita facuta de un topogaf in care sa fie evidentiate terenurile. in legea 7/1996 termenul este de 30 de ani si este nevoie de expertiza topo, care se intocmeste dupa alte cerinte si criterii (inclusiv un proces verbal de vecinatate, care trebuie semnat de toti vecinii). in sentinta se mentioneaza ca hotararea a fost luata in baza legii 115/1938.
Răspuns la discuția Uzucapiune
ce pot face in aceasta situatie? pe cine ,,atac"? un proverb spune ca ,,nu este de vina cel care cere, ci cel ce da"
Lucrez in domeniu. Rubrica utilizator se poate completa doar cand proprietarul este PERSOANA JURIDICA, firma de leassing. In rest completezi rubrica DEGEABA ! Nu ti-o valideaza !
Discuție Uzucapiune
Daca in 2012 se putea judeca o cauza avand ca obiect uzucapiunea, in baza legii 115/1938 (care a fost abrogata prin aparitia legii 7/1996). Mentionez ca am aflat recent de aceasta situatie cu putin timp in urma (am fost exclus intentionat din cauza). Care este modalitatea de atacare si anulare a sentintei rezultate?