avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheierea unei polite RCA pentru un autoturism al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheierea unei polite RCA pentru un autoturism al carui proprietar a decedat

Polita RCA pentru un autoturism al carui proprietar a decedat poate fi legala daca este incheiata pe numele unicului copil al proprietarului?Mentionez ca nu s-a facut succesiunea.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maresalu_67 , utilizator 23:56, 27 Noiembrie 2014
Polita RCA in acest caz se poate incheia pe numele proprietarului, iar la rubrica "utilizator" se trece fiul decedatului, pina la dezbaterea succesiunii si transferului de proprietate.
Lucrez in domeniu. Rubrica utilizator se poate completa doar cand proprietarul este PERSOANA JURIDICA, firma de leassing. In rest completezi rubrica DEGEABA ! Nu ti-o valideaza !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate polita rca in cazul decesului proprietarului chilly0104 chilly0104 Ce se intampla cu polita RCA daca proprietarul masinii a decedat, aceasta urmand sa expire peste 4 luni de la data decesului? Mai este valabila sau este nevoie ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune delcea_ramona delcea_ramona Buna ziua, Va rog sa imi permiteti sa va supun atentiei doua spete pentru care astept un raspuns avizat din partea profesionistilor si multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am ... avram1977 avram1977 Bună ziua, Soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am o mașină care era pe numele lui,expira asigurarea obligatorie, o pot reînnoi sa pot circula cu ... (vezi toată discuția)