avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate receptie

Activitate receptie

Buna ziua. As dori sa imi raspundeti, daca se poate, la niste intrebari:
-ca functionar public, pot primi spor de 15% radiatii? daca da, acest spor se calculeaza la salariul de baza(inclusiv sporul de vechime)?
-ca functionar public, am dreptul, in limita a max 150 lei, la cadou pt copil, de 1 iunie, paste, craciu..
Multumesc!
nu cred ca are importanta zona in care a aparut aceasta problema.ideea e ca poate sa apara si in alte zone sau poate au mai fost situatii de acest gen.de asta am scris pe forum - pentru a vedea daca au mai fost asemenea situatii, sa cer o parere.o sa facem o adresa catre AM si vedem cum rezolvam problema pana la urma.
proiectul a fost depus pe por, axa 3.2. - reabilitarea unui centru social.noi suntem un consiliu judetean, am depus proiect in parteneriat cu un centru social.centrul respectiv a incheiat contractul cu o firma care a asigurat atat realizarea sf-ului cat si a pt-ului.nu am sesizat inca AM-ul referitor la aceasta problema. am avut discutii doar cu OI-ul care nu a mai avut o asemenea situatie pana acum.dupa ei, conform legii, proiectantul tb sa ne predea acest referat.
este prevazut in contractul incheiat cu proiectantul sa ne asigure asistenta tehnica pe toata perioada de executie, plus perioada de garantie.in caietul de sarcini este prevazut sa ne prezinte referat la finalizarea lucrarilor si la terminarea lucrarilor.conform actelor pe care le avem incheiate cu el, are obligatia sa ne transmita acest referat.pur si simplu, nu ne raspunde la telefon si nu primeste adresa din partea noastra prin care ii solicitam intocmirea acestui referat.precizez ca, din punct d evedere financiar nu mai avem nici o datorie fata de el.
Cum procedez in cazul in care, proiectantul nu imi intocmeste referatul pentru receptia finala a unor lucrari de constructii?
Lucrarile au fost efectuate in cadrul unui contract de lucrari, contract incheiat pt implementarea unui proiect cu fonduri UE.
Mai precizez faptul ca, la receptia la terminarea lucrarilor, proiectantul a participat, a intocmit si referatul necesar. Doar ca acum, pentru receptia finala, nu ne intocmeste referatul privind comportarea in timp a lucrarilor si refuza sa participe la receptie.
Multumesc frumos!