avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporuri functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporuri functionari publici

Buna ziua. As dori sa imi raspundeti, daca se poate, la niste intrebari:
-ca functionar public, pot primi spor de 15% radiatii? daca da, acest spor se calculeaza la salariul de baza(inclusiv sporul de vechime)?
-ca functionar public, am dreptul, in limita a max 150 lei, la cadou pt copil, de 1 iunie, paste, craciu..
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:22, 22 Decembrie 2014
Da sporul de 15% se calculeaza la salariul de baza in care este inclus si sporul de vechime.
Referitor la 150 lei pentru copil, asta se hotaraste la nivel local, eventual in regulamentul institutiei, nu este ceva stipulat in lege la nivel de tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pers.contractual...platit funct.public??? crmnradu crmnradu Buna ziua! Suntem institutie publica cu intregul personal contractual (inclusiv Secretarul general). Salarizarea SG la data angajarii in 2010 s-a facut in baza ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri cadou iepurache2004 iepurache2004 buna ziua.am o dilema pe care as vrea sa-i dau de cap.sunt angajat bugetar cu statut de functionar public.Am primit decurand niste bonuri cadou.Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt functionar public, salariat al unei institutii ... Valister Valister Bună ziua! Sunt functionar public, salariat al unei institutii publice și încadrată cu grad de handicap accentuat in baza unui certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)