avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate sorinady

Activitate sorinady

Buna, sunt inregistrat la biroul de credit din cauza unui credit din trecut si acel credit este achitat (fara girant). In prezent sunt la o alta banca la care nu am nici o restanta iar la acest credit exista si un girant. Problema este ca girantul acum este si el inregistrat la biroul de credit.Este normal sa fie inregistrat si girantul daca el nu a participat la ''greseala'' mea din trecut?
Buna, am scos de la finante fisa fiscala pentru anul 2013.Am observat ca pe fisa am trecut venituri din jocuri de noroc (frecventez agentii de pariuri sportive)si la venit impozabil am o suma mai mult decat venitul impozabil de la salarii.Am castigat ceva banuti in 2013 dar nu am ajuns la asa suma .As putea totusi sa vad detaliile,de unde provin atatia bani?
mersi mult.
Buna, la locul meu de munca s-au implementat 4 schimburi (2 zile sch.1,2 zile sch.2,2 zile sch.3, 2 zile libere).Problemele apar la zilele de sarbatori legale in care firma impune concediu de odihna la unii iar la altii platit suplimentar.As dori sa stiu daca este legala impunerea concediului de odihna .Mentionez ca sunt in mediul privat.