avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere sarbatori legale - 4 schimburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere sarbatori legale - 4 schimburi

Buna, la locul meu de munca s-au implementat 4 schimburi (2 zile sch.1,2 zile sch.2,2 zile sch.3, 2 zile libere).Problemele apar la zilele de sarbatori legale in care firma impune concediu de odihna la unii iar la altii platit suplimentar.As dori sa stiu daca este legala impunerea concediului de odihna .Mentionez ca sunt in mediul privat.
Cel mai recent răspuns: sorinady , utilizator 21:32, 28 Noiembrie 2014
Nu este corecta impunerea de catre angajator a concediului de odihna.

Efectuarea concediului de odihna se realizeaza in baza unei programari colective sau individuale stabilite de angajator cu consultarea sindicatului sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor, pentru programarile colective, ori cu consultarea salariatului, pentru programarile individuale.
mersi mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cu forta agent relatii cu clientii agent relatii cu clientii Buna seara. Sunt agent relatii cu clientii pentru o firma romaneasca. Proiectul in cadrul caruia lucrez presupune servicii de asistenta tehnica in limba ... (vezi toată discuția)
Cand angajatorul te obliga sa iti iei concediu cand vrea el danielabibi danielabibi Buna ziua! Mă aflu in urmatoarea situatie, la locul de muncă: angajatorul ma obligă ca minim 3 zile din cele 21 de zile de concediu de odihnă, să mi le ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna numai in primele si in ultimele 3 luni ale anului? jozsacsaba jozsacsaba Buna ziua.Lucrezi la o firma privata cu contract de munca unde apare concediu de odihna 21 zile,numai ca azi am primit un fax de la sediu cu o lista a ... (vezi toată discuția)