avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters337795

Activitate ContSters337795

Buna ziua. In cadrul unei proceduri eu am semnat o testare de piata reala, nu s a incercat niciun tertip, in locul juristei, eeu fiind cea care a intocmit. Aceasta testare a fost apoi semnata si de dir adj si de dir gen. Mentionez ca acest document nu a generat prejudicii de nici o naturA, nu a favorizat pe nimeni sau dezavantajat pe nimeni. Am semnat pt ca trebuia sa fie gata urgent si juristul nu se afla in unitate. Acum sunt amenintata de jurist ca imi face plangere penala. Este cazul? Se poate prescrie fapta? Multumesc
Buna ziua. Am o fetita de 1 an , pentru care am efectuata doar cele 42 zile de maternitate si am inceput munca. Acum conf art 15 lit d din ord 111 doresc sa intru in crestere copil pana la 2 ani. Am dus la institutie sa imi faca adev cu venituri si am facut cerere sa intru in CIC pana la 2 ani ai copilului. Directoarea a refuzat spunand ca am treaba de facut si nu are cine sa o faca. Are voie sa imi refuze intrarea in CIC directorul i stitutiei? Trebuia sa ii fac aceasta solicitare si daca da cu cate zile inainte de a intra in CIC. Multumesc
Multumesc
Imi puteti spune va rog in baza carei legi e posibil?
multumesc
Buna ziua. pe 5 dec 2013 am nascut fetita, am beneficiat de conc de maternitate pana pe 15 ian 2014 apoi am revenit la munca, deci nu am facut cerere sa intru in CIC. acum fetita va avea 1 an pot face cerere sa intru in CIC pana la 2 ani? multumesc.