Buna ziua. In cadrul unei proceduri eu am semnat o testare de piata reala, nu s a incercat niciun tertip, in locul juristei, eeu fiind cea care a intocmit. Aceasta testare a fost apoi semnata si de dir adj si de dir gen. Mentionez ca acest document nu a generat prejudicii de nici o naturA, nu a favorizat pe nimeni sau dezavantajat pe nimeni. Am semnat pt ca trebuia sa fie gata urgent si juristul nu se afla in unitate. Acum sunt amenintata de jurist ca imi face plangere penala. Este cazul? Se poate prescrie fapta? Multumesc
Are dreptate si numai din faptul ca habar n-aveti ce infractiune ati comis :D
Vedeti prin codul penal, capitolul III, falsuri in inscrisuri. Cautati singura unde va incadrati, nu de alta dar daca mai lipseste juristul, procurorul, judecatorul si trebuie sa le tineti locul.
Are dreptate d-l avocat, una e sa semnati imitand semnatura juristului si alta e sa semnati cu semnatura d-voastra. asta, ultima, e pe la uzurpare de calitati, inselaciune...
Si ziceti ca va terorizeaza juristul? Denuntati-l si puneti de-un flagrant! Nu va pretinde favoruri de o anumita natura? Oricum, ii gaseste procurorul punctul slab.
Daca va (auto)turnati la parchet inainte de a se incepe urmarirea penala impotriva d-voastra aveti mari sanse sa iesiti basma nu tocmai curata, dar decenta.