avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am semnat in locul altcuiva un document ce nu a produs ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am semnat in locul altcuiva un document ce nu a produs niciun efect sau prejudiciu

Buna ziua. In cadrul unei proceduri eu am semnat o testare de piata reala, nu s a incercat niciun tertip, in locul juristei, eeu fiind cea care a intocmit. Aceasta testare a fost apoi semnata si de dir adj si de dir gen. Mentionez ca acest document nu a generat prejudicii de nici o naturA, nu a favorizat pe nimeni sau dezavantajat pe nimeni. Am semnat pt ca trebuia sa fie gata urgent si juristul nu se afla in unitate. Acum sunt amenintata de jurist ca imi face plangere penala. Este cazul? Se poate prescrie fapta? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
ContSters337795, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:23, 12 Decembrie 2014
Are dreptate si numai din faptul ca habar n-aveti ce infractiune ati comis :D
Vedeti prin codul penal, capitolul III, falsuri in inscrisuri. Cautati singura unde va incadrati, nu de alta dar daca mai lipseste juristul, procurorul, judecatorul si trebuie sa le tineti locul.
Sa inteleg ca ati falsificat semnatura juristului sau ati semnat cu semnatura dvs?
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Are dreptate d-l avocat, una e sa semnati imitand semnatura juristului si alta e sa semnati cu semnatura d-voastra. asta, ultima, e pe la uzurpare de calitati, inselaciune...
Si ziceti ca va terorizeaza juristul? Denuntati-l si puneti de-un flagrant! Nu va pretinde favoruri de o anumita natura? Oricum, ii gaseste procurorul punctul slab.
Daca va (auto)turnati la parchet inainte de a se incepe urmarirea penala impotriva d-voastra aveti mari sanse sa iesiti basma nu tocmai curata, dar decenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare de semnatura ANCA STEFAN ANCA STEFAN Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)
Carei instante penale ma pot adresa Mircea Razvan Mircea Razvan Timp de 8 ani m-am judecat. Revendicare imobiliara, teren furat pe care s-a construit ilegal, respectarea servitutii naturale a apelor pluviale, plata ... (vezi toată discuția)