Timp de 8 ani m-am judecat. Revendicare imobiliara, teren furat pe care s-a construit ilegal, respectarea servitutii naturale a apelor pluviale, plata degradarilor peretilor. Expertul in constructii numit a depus o expertiza cu multiple erori. Le-am criticat. Instanta i-a cerut sa depuna planse foto cu constructiile cotete de gaini partial pe terenul nostrum si cu degradarile. El ne-a trimis o scrisoare de convocare. Nu s-a prezentat la termenul indicat. A depus instantei un ,,Raspuns’’ in care afirma ca s-ar fi prezentat, nu a descoperit degradari ale peretilor deci nu i-a fotografiat. In raspuns trece sub tacere cererea instantei care i-a cerut planse foto cu placile de beton ale cotetelor. Depune totusi planse foto afirmand ca erau efectuate la prima expertiza. Nedatate. Ataseara la expertiza o confirmare de primire cu semnaturile noastre falsificate. Am cerut instantei nulitatea probei pentru neprezentare la expertiza si pentru semnaturi falsificate, si imagini care nu arata cotetele. Instanta a refuzat o noua expertiza si a solicitat o expertiza topo completare; daca pe terenul acaparat exista constructii. Aceasta a dovedit ca pe terenul nostru exista constructii edificate fara autorizatie. Instanta ne-a abilitat sa le demolam. Am depus plangere penala impotriva expertului. Dosarul este nefinalizat la procuror. La politie expertul declara mincinos ca ne-a comunicat legal convocarea, ca a fost in prezenta noastra si a paratului la expertiza. Nu produce dovezi. Afirma in scris ca nu stia ca ni s-au falsificat semnaturile. Factorul postal declara ca a falsificat semnaturile dar nu spune dece. Recunoaste numai o vina privind atributiunile de serviciu. Nu si una de natura a produce consecinte in actul de justitie. Paratul afirma in declaratie ca am fost prezenti la expertiza care ar fi fost corect executata. Din procesul-verbal de la politie aflam de la expert ca el a facut fotografii cu aparatul expertului parte nu cu al sau care ar fi fost defect. Politistul desemnat sa efectueze ancheta a dat rezolutie de clasare a dosarului. In dosarul arhivat am mai descoperit multe infractiuni. S-au sustras doua file din prima expertiza constructii, cu fotografii. pe care noi le detinem. Chitantele avocatiale depuse de noi la fond. Nota de concluzii depusa de noi. La apel instanta a consemnat ca nu s-au depus chitante avocatiale. La recurs am redepus copiile lor conform cu originalul. La politie paratul recunoaste ca pantele de scurgere erau asa cum eu le-am descris si am depus planuri cadastrale vechi si recente pe care instanta si expertul au refuzat sa le ia in seama. Presedinta de la completul de recurs ma cunostea ,cunostea speta si nu s-a recuzat. A refuzat sa retrimita cauza spre rejudecare chiar daca am depus noi probe scrise inclusiv o autorizatie de constructie, ascunsa de parati, eliberata de Primarie, cu semnatura autorilor mei pentru o extindere minora, pe care paratii au marit-o nepermis peste servitutea naturala a casei, condominium. Va rog sa ma sfatuiti carui parchet ma adresez avand in vedere grava neglijenta, a judecatorilor, sustragerile din dosar, expertiza vicioasa, falsurile depuse, faptul ca politia nu si-a facut datoria.Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
Mircea Razvan , utilizator
20:12, 29 Octombrie 2017