Ce trebuie sa cer pt efectuarea unei expertize tehnice judiciare la o servitute de vedere in instanta? Pe langa masurarea geamurilor si a distantei dintre ele si gard, care este mai mica decat cea legala de 1.90m. as vrea sa stiu daca s-a respectat proiectul, fiindca mi-e greu sa cred ca primaria a dat aviz favorabil unei astfel de constructii cu nerespectarea distantei intre proprietati. Sau asta nu conteaza, nu e treaba Primariei? Nu stiu ce proiect sa cer, n-ar trebui sa apara pe el stampila primariei? Paratul a depus la dosar o schita cu stampila arhitectului, este suficient asa ceva? Oricine poate face schite. As vrea sa stiu punct cu punct ce sa cer in instanta atunci cand propun expertiza, legat de proiect, pt ca nu ma pricep deloc la proiecte, iar paratul nu recunoaste modificarile aduse casei, spune ca acele ferestre au fost acolo de la constructia casei, desi unele nu au fost, plus ca a mai si castigat la fond asa aiurea( adica judecatorul nu i-a cerut proiectul, el a depus o schita aiurita, nu s-a facut expertiza, despre geamurile cu geam transparent s-a spus ca sunt sablate, desi judecatorul a fost la fata locului, etc. Bineinteles, acest lucru a fost posibil cu ajutorul avocatului meu care m-a tradat necombatand cu argumente si probe nicio aberatie spusa de parat, intelegeti ce vreau sa spun. Asa m-am trezit ca am pierdut, avand incredere in avocatul angajat, ca doar de aceea l-am angajat! Acum trebuie sa fiu foarte atenta, nu-mi permit sa ma mai tradeze cineva, de aceea va cer ajutorul. Vreau sa cer expertiza in apel, dar vreau si un expert al meu care sa fie de fata si care sa fie acceptat de instanta. Iar acest expert nu-l vreau din orasul meu, fiindca aici toti sunt corupti si mana in mana, il vreau din alt oras, se poate asa ceva, imi va accepta instanta lucrul acesta? Am pus multe intrebari si va multumesc anticipat pt raspunsul la ele. O zi buna tuturor!