avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate misu12345

Activitate misu12345

Buna .

Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru pe apartament si masina , s-a evaluat apartamentul , acum sa scos si la licitatie apartamentul de catre executorul judecatoresc . Stiu ca trebuia sa fac contestatie la cam toate ce am expus mai sus , dar din lipsa de bani nu mi-am permis , intrebarea mea este : poate executorul judecatoresc impreuna cu firma de recuperare sa ne ia apartamentul ? Este singurul spatiu de locuit care il detin impreuna cu sotia mea si cei 3 copii minori . Nu este vorba de un credit cu ipoteca sau ipotecar , ci de unul de nevoi personale in valoare de 11100 franci elvetieni . Astept cu sufletul la gura un raspuns de la orisicine care ne poate indruma in aceasta problema . Cu stima si respect .
Răspuns la discuția probleme executare silita
Contestație la executare am făcut , dar mi sa cerut 1000 de lei pentru xeroxarea dosarului care trebuia să ajungă la avocat . Am oprit procedura prin renunțare deoarece nu am acei bani .
Răspuns la discuția probleme executare silita
Intrebarea mea este poate cesionarul sa ne ameninte si sa trimita evaluatorul , chiar daca se retin sumele respective ? Ce ar fi de facut in continuare ?
Dupa ce am fost executat silit eu , sotia , soacra mea intr-un dosar cesionat de o banca unei firme de recuperari creante , ni-sa facut poprire la toti pe salarii si pensie , s-a pus sechestru pe masina si pe apartament , in continuare se retin bani lunar , acum suntem amenintati cu evaluatorul care vine sa evalueze apartamentul si sa il scoata la vinzare (si celelalte bunuri ) . Mentionez ca este vorba de un credit in valoare de 11100 franci elvetieni , iar la cesionar a ajuns la 15000 si ceva , un credit de nevoi personale , in nici un caz ipotecar sau cu ipoteca . Va rog daca ma poate ajuta cineva cit mai urgent cu un raspuns . Cu stima .
Am cistigat un proces in care infractorul mi-a furat masina si a stricat-o in proportie de 80 la suta . Am cistigat in instanta suma de 7500 lei , paguba de 5000 lei si 2500 lei cheltuieli de judecata . Sentinta nu este definitiva ci cu drept de apel de 10 zile . Termenul de 10 zile sa dus si nu sa facut niciun apel . Cum pot sa recuperez cit mai repede suma respesctiva . Cu stima