avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate frpopescu

Activitate frpopescu

Buna ziua .

Sunt angajata unei societati comerciale de 4 ani si in data de 01.10.2014 am fost tranferata la o alta societate din cadrul aceleiasi companii .
In prezent sunt insarcinata in 25 saptamani si ma aflu in concediu de risc maternal din data de 12.11.2014 . S-a eliberat concediul aferent lunii decembrie 2014 iar cand am fost sa-l predau am fost informata ca toti angajatii vor fi transferati pe societatea initiala deoarece cea la care lucram acum intra in faliment ( specific faptul ca societatile fac parte din aceeasi companie ).
Intrebarea mea este urmatoarea:
-ce se intampla cu mine acum , pot sa intrerup concediul de risc pe luna decembrie sa semnez contractul pe noua societate si apoi sa fac iarasi demersurile pentru concediu de risc sau cum sa procedez?
-imi poate intrerupe CIM pe perioada nedeterminata daca eu sunt in concediu de risc ? Luam si aceasta varianta in considerare mai ales ca nu mi s-au dat prea multe raspunsuri asa ca incerc sa le aflu eu .

Tin sa precizez daca conteaza sau nu ca pe luna decembrie am concediu de risc dar inca nu l-am predat la firma iar aceste transferuri s-ar anunta undeva dupa data de 8 decembrie 2014 .

Astept raspuns si multumesc anticipat .