avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_prof

Activitate andreea_prof

Copilul meu, in urma unor sicanari intre colegi si alaturandu-se unui grup de colegi mai "impunatori", a ales sa-si faca dreptate singur, jignind si chiar lovind unul din colegii. Parintii acestuia, au venit in timpul pauzei, l-au lovit si atribuit si cuvinte care nu i se spun unui copil, culmea e ca tot ei se victimeaza. Diriginta a decis sa convoace si ceilalti profesori, sa stabileasca ce este de facut in cazul acestui grup de baieti, dintre care si al meu, ce se sicaneaza si lovesc reciproc. Numai ca al lor, este ceva mai instabil emotional. Eu nu pot accepta ca al meu a fost lovit si jignit de unul din parinti, ce pot face in cazul acesta?
Răspuns la discuția Test paternitate
Pentru a face testul am nevoie de saliva sau un fire de par, vedeti astea va trebui sa-le obtin, cum daca nu fara acordul lui?
:)
Buna ziua, va rog indrumati-ma detaliat in demersul ce il voi avea de facut in urmatoarea situatie:
Dupa o relatie de 6 ani cu un tip in adolescenta, in primul an de facultate am ramas insarcinata, dupa care am decis de comun acord sa pastram copilul, inainte cu 4 luni de a se naste fetita, tatal a considerat ca nu poate face situatiei asa ca a ales sa ma paraseasca, prin lasitatea lui spunand chiar ca nu este el tatal fetitei. In spatele acestei minciuni si pentru ca omul a dat bir cu fugitii, atat eu cat si parintii mei ( din orgoliu prostesc) ne-am hotarat "sa-l lasam in plata Domnului" si da el este o cauza pierduta. Numai ca acum privesc altfel lucrurile, vreau ca el sa simta ca are un copil. Stiu ca trebuie facut un test de paternitate, insa el se opune. Indrumati-ma, va rog!