avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Violenta in scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Violenta in scoala

Copilul meu, in urma unor sicanari intre colegi si alaturandu-se unui grup de colegi mai "impunatori", a ales sa-si faca dreptate singur, jignind si chiar lovind unul din colegii. Parintii acestuia, au venit in timpul pauzei, l-au lovit si atribuit si cuvinte care nu i se spun unui copil, culmea e ca tot ei se victimeaza. Diriginta a decis sa convoace si ceilalti profesori, sa stabileasca ce este de facut in cazul acestui grup de baieti, dintre care si al meu, ce se sicaneaza si lovesc reciproc. Numai ca al lor, este ceva mai instabil emotional. Eu nu pot accepta ca al meu a fost lovit si jignit de unul din parinti, ce pot face in cazul acesta?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
andreea_prof, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:08, 11 Decembrie 2014
cred ca trebuie sa va ganditi in primul rand la copilul dvs care a lovit si a jignit si la faptul ca DUMNEAVOASTRA RASPUNDETI IN FATA LEGII pentru faptele lui si risca si el destule drumuri la politie daca celalalt copil depune plangere.
impotriva parintilor care l-au batut pe copilul dvs puteti face si dvs exact ce pot face si ei impotriva dvs si a copilului dvs = plangere penala.

ar fi bine sa va ganditi foarte bine cum actionati, poate pana acum nu ati stiut ca raspundeti pt faptele copilului dvs. in plus vi se pot cere si daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri repetate alina.alin alina.alin Bună ziua! in contextul situației în care ne afăm am atras atenția unui cetățean recent întors din străinătate că nu e normal să se plimbe până ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,fiul meu de 13 ani trece printr-o situatie mai delicata. ... iuliana91 iuliana91 Bună ziua,fiul meu de 13 ani trece printr-o situatie mai delicata. Este in clasa a VI-a,pana in clasa a IV-a nu a avut probleme la scoala,doar mici ... (vezi toată discuția)
Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)