Buna ziua am cumparat si eu o casa si dupa un an am constatat ca acoperisul nu corespunde cu proiectul de structura ,nici arhitectura casei
si nici gazul metal nu la instalat.desi la notar a declarat ca casa se vinde cu gaz .metan ,ce pot sa fac, si care e termenul legal sa-l dau in judecata pe dezvoltator
ma intereseaza de C,C,M S,N,H Actual,din 1,08.2014.daca specifica ceva / HG nr1364/2006 ,intreprindere refusa sa mi puna la dispozitie noul C,C,M, S.N.H - Petrosani .SA POT SA CITESC EU ,nu stiu daca este postet cumva pe sait,eu nu,l gasesc ,VA PUTETI UITA .eu am donat sange in noiembrie.2014 vreu doar sa mi se ,faca dreptate, daca ,este legal,multumesc
BUNA.am o rugaminte in legatura cu ziua libera de donare ,in C,C.M.2008 SPECIFICA ZIUA DE DONARE platita.nu stiu in actoalu C,C.M- DACA specifica asta si nu gasesc ,C,C,M -AL COMPANIA NATIONALA A HUILEI,S,N,H.. Petrosani va rog respectos puteti sa va uitat dumneavoastra,
DA categoric ca scrie,in C.C.M. salariati pe anumita ruta au transport asigurat ,eu fint singur angajat care merge pe un alt treaseu ,si eu sunt nevoit sa merg cu misjoc de transport in comnun,mentionez ca mis a decontat pana acuma transportul,:lucrez la .COMPANIA NATIONALA A HUILEI S.N.H :))?)":
Vreau sa stiu daca ziua de donare sange este platita,si daca da ... ce pot sa fac sa recuperez bani daca angajatorul refuza sa,mi plateasca ziua de Donare / ,MS