avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECONTARE TRANSPORT LA LOCUL DE MUNCA SI DE LA LOCUL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECONTARE TRANSPORT LA LOCUL DE MUNCA SI DE LA LOCUL DE MUNCA

buna, cum ar trebuie sa procedez in situatia in care directorul,refuza sa,mi deonteze biletele de transportul, eu fac naveta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 16 Decembrie 2014
In contract scrie ceva despre acest lucru?
DA categoric ca scrie,in C.C.M. salariati pe anumita ruta au transport asigurat ,eu fint singur angajat care merge pe un alt treaseu ,si eu sunt nevoit sa merg cu misjoc de transport in comnun,mentionez ca mis a decontat pana acuma transportul,:lucrez la .COMPANIA NATIONALA A HUILEI S.N.H :))?)":
ce sa fac atune, sa chem in instanta. E.M.Vulca,.pentru decontarea biletelor de transport /?
Chiar sunteti avocat?
ma sfatuit sa consult un avocat ?

Alte discuții în legătură

Decontare transport conform ccm mericica mericica Buna ziua! conform prevederilor CCM, aplicabile institutiei in care imi desfasor activitatea , am dreptul la decontarea cheltuielilor transport pana la ... (vezi toată discuția)
Hatisuri legislative asachi asachi Naveta cadre didactice .Ma iertati stiu ca aceasta problema a mai fost discutata dar se ivesc fel de fel de probleme care de care mai curioase.Stim ca pentru ... (vezi toată discuția)
Decontare abonament naveta alina_25 alina_25 Cunostiinta profesor de meserie face naveta la tara abonament lunar 200 lei primarul de acolo refuza contrar legii sa il deconteze. In ... (vezi toată discuția)