avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare transport conform CCM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare transport conform CCM

Buna ziua!

conform prevederilor CCM, aplicabile institutiei in care imi desfasor activitatea , am dreptul la decontarea cheltuielilor transport pana la limita unui abonament lunar. Pentru faptul ca am domiciliul in alt judet, cu toate ca exista ruta pe transport in comun, pana in localitatea de domiciliu ( este vorba de judetul Calarasi, unde imi desfasor activitatea si localitatea de domiciliu ,Fetesti, judetul Ialomita ) abonamente nu se fac , motivele fiind: este deja transport interjudetean, nu imi pot asigura transport dimineata, cu toate ca exista mai multi operatori. Prin urmare , pentru a ma incadra in programul de lucru, dimineata , sunt nevoita sa fac naveta cu masini particulare, sau alte curse ocazionale , caz in care nu pot prezenta document justificativ, cu toate ca platesc corespunzator , pretul unui bilet de calatorie. Mentionez ca naveta cu masina personala, implica costuri duble fata de valoarea decontata , fiind vorba de 100 km dus-intors;solicit asadar , din partea dvs, un sfat, o parere. Daca decontez carburant la valoarea abonamentului lunar , este in regula?MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI.

Alte discuții în legătură

Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal ... ileana dita ileana dita Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal un abonament de transport pe ruta scoala- localitate de domiciliu achizitionat la inceputul ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)