Naveta cadre didactice .Ma iertati stiu ca aceasta problema a mai fost discutata dar se ivesc fel de fel de probleme care de care mai curioase.Stim ca pentru plata navetei cadrelor didactice exista instructiunile 2/2011.Problema ivita este urmatoarea: un cadru didactic aduce la decontare doar bilete de autobuz (nu vrea sa-si faca abonament pe ruta respectiva desi este transport in comun chiar si pe cale ferata) bilete, care nu sunt stampilate,nu au ruta pe ele ,nu au data care sa ma ajute la verificarea cu pontajul intocmit de secretariatul scolii.Spuneti-mi va rog daca este corect asa.Cadrul didactic respectiv vrea sa ma dea in judecata pentruca am solicitat sa-mi aduca biletele cu date de identificare.Gresesc cu ceva????.Ma poate da in judecata ca nu i-am platit acele bilete care au doar un pret pe ele ?????
Va multumesc .
Unce scrie ca trebuie sa apara ruta inscriptionata pe bilet? V-a depus bilete pentru zilele lucrate? Are domiciliul in alta localitate? Atunci platiti decontul. De ce tot inventati reguli?
Decontare naveta
pesori
M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta
misu1972
Buna ziua,
Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)