avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate cristisan

Activitate cristisan

In afara de ce mi-a spus verbal, mai am anuntul de pe olx in care scrie "taxa de prima inmatriculare platita (dovada ANAF)". Pe langa asta, am mai gasit si vicii, dar nu stiu daca se considera ascunse. Este vorba de o centura de siguranta blocata, foarte probabil in urma unui accident.
Buna ziua,
Am cumparat de curand o masina pe persoana juridica. Vanzatorul mi-a spus verbal ca taxa auto este platita. Acelasi lucru era scris si in anuntul de pe olx. Cand am solicitat de la Anaf dovada necesara pentru inmatriculare, mi s-a spus ca taxa a fost recuperata in 2013. Taxa costa 1800 euro. As vrea sa stiu daca pot introduce o actiune in instanta pentru anularea contractului de vanzare-cumparare. Este clar ca vanzatorul a fost de rea-credinta si a ascuns in mod intentionat acest aspect. Va multumesc!
Buna ziua!
Am un credi Prima Casa la care am intarziat cu plata ratelor 64 de zile. Anaf a platit garantia de 50% din credit bancii iar acum am primit somatie de plata si notificare de incepere a executarii silite. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a vinde singur imobilul si care ar fi procedura. Va multumesc!