avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vanzare locuinta executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Vanzare locuinta executare silita

Buna ziua!
Am un credi Prima Casa la care am intarziat cu plata ratelor 64 de zile. Anaf a platit garantia de 50% din credit bancii iar acum am primit somatie de plata si notificare de incepere a executarii silite. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a vinde singur imobilul si care ar fi procedura. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:04, 31 Ianuarie 2015
De a vinde singur imobilul nu se poate intrucat exista ipoteca cu interdictie de vanzare. Insa puteti cauta /gasi /convinge un cumparator care sa cumpere spatiul scos la executare silita, care face obiectul contractului Prima casa.
Nu se mai poate sa tranzactionati dvs bunul imobil in conditiile in care a fost demarata procedura de executare silita,care implica inclusiv notarea somatiei la ocpi
Puteti vinde cu acordul bancii, rentabil e si pt banca sa gasiti dvs cumparator decat sa luati nimic pe el la vanzarea prin licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil aflat in licitatie publica mihasim mihasim Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: pot cumpara direct de la proprietar un imobil aflat in licitatie publica prin executor judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita ian_22 ian_22 buna seara , doresc sa cumpar un imobil ce se afla in executare silita , voi participa la a 2 licitatie organizata de executor si o voi cumpara, casa are doua ... (vezi toată discuția)