avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil aflat in licitatie publica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil aflat in licitatie publica

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: pot cumpara direct de la proprietar un imobil aflat in licitatie publica prin executor judecatoresc? Proprietarul a avut niste probleme cu o banca si acum are imobilul scos la licitatie. Mi-a spus ca poate vinde, ca apoi sa achite datoriile fata de banca si executor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:57, 28 Aprilie 2015
Nu puteti achizitiona bun imobil asupra caruia a fost deja demarata procedura de executare silita
La ocpi exista notata de catre executor a sarcinii
Contactati personal executorul judecatoresc pentru a clarifica aspectul daca exista acordul creditorului pentru eventuala tranzactionare a bunului imobil direct de catre debitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la un apartament care se afla in executare juecatoreasca florip florip un locatar al asociatiei de prioprietari (pers.juridica) garanteaza (gireaza) cu apartamentul, un credit bancar pentru a alta persoana fizica in favoarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii Gaellycus Gaellycus O bancă, poate vinde un apartament ipotecat fară acordul asociaţiei de locatari?Debitorul la bancă are o datorie de 6.000 lei .Apartamentul a fost vÎndut ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil care nu-mi mai apartine de drept,buna ziua, sunt executat silit pe un imobil achizitionat direct ... siteavu siteavu Buna ziua, sunt executat silit pe un imobil achizitionat direct de la proprietar in rate. nu am mai putut plati ratele...si vechii proprietari au anulat ... (vezi toată discuția)