avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate cezzar

Activitate cezzar

Buna ziua,

Am si eu o problema si sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat. Problema sta in felul urmator: acum vreo 5 ani am ajutat o "prietena" sa isi deschida un bar. Am ajutat-o in sensul ca ma duceam eu pe unde trebuia ea sa mearga pentru ca avea si serviciu in intervalul 9-17. Ma rog, ea a tinut barul cam vreo 2-3 luni apoi l-a vandut si a plecat din tara. Acum o zi am mers impreuna cu niste prieteni in barul respectiv si m-am trezit amentintat cu judecata, dat afara din bar si acuzat de furt! Sotia actualului patron ma acuza ca m-am dat drept administrator acum vreo 5 ani si am facut contract la RDS si ca am furat echipament in valoare de 1200 de euro de la RDS. Eu, intr-adevar m-am dus in locul "prietenei" la RDS si am semnat in numele ei, dar in nici un caz nu m-am dat drept administrator si plus de asta eu in afara de 2 stick-uri de net nu am am vazut la ea, deci care echipament? Are vreun temei legal pentru instanta sau nu? Ma poate acuza de fals in declaratii daca contractul era pe numele "prietenei" si eu doar am semnat in locul ei?
Buna ziua,

Am 2 magazine naturiste deschise recent si vreau sa import produse de la o firma din UE. Pot pune acele produse la vanzare, daca nu au eticheta in romana?