avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import si vanzare produse de import
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import si vanzare produse de import

Buna ziua,

Am 2 magazine naturiste deschise recent si vreau sa import produse de la o firma din UE. Pot pune acele produse la vanzare, daca nu au eticheta in romana?
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
cezzar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:14, 5 Decembrie 2014
Nu puteti , trebuie si eticheta in limba romana
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta si acte de conformitate, etichete in limba romana pentru comercializare jocuri? matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Luna aceasta o sa deschid un magazin online de jocuri logice( echipamente de sah, go, puzzeluri) importate din UE pentru copii si adulti. Noi nu ... (vezi toată discuția)
Comercializare produs cumparat din magazin din ue Andreea15 Andreea15 Buna ziua, Doresc sa import si sa compercializez un anumit produs care se gaseste in cateva magazine comerciale intr-o tara din UE. Am incercat sa iau ... (vezi toată discuția)
Etichete gablonturi alinasimona alinasimona Buna ziua , va rog sa ma lamuriti intr-o problema, cit de curind mi-am deschis un magazin , am fost sa iau marfa \"gablonturi \" , si pe eticheta nu scria ... (vezi toată discuția)