Am reusit sa vad si actele, este vorba de un contract de vanzare-cumparare unde s-a mentionat fictiv suma de 10mii Ron lucru confirmat de catre parintii mei. Ce pot face in acest caz?
multumesc de raspuns.
Este incalcat acest drept pentru ca alte bunuri nu mai exista, parintii mei spunandu-mi ca eu nu le-am cerut nimic (de fapt nu am vrut sa le fortez mana crezand ca vor imparti frateste ceea ce au) si ca fratele meu se va ocupa in schimb de sora noastra cu handicap, ei considerand ca nu au nevoie (aceasta afirmatie ma ingrijoreaza pentru ca e in contradictie cu decizia luata in pripa), iar copii lui sa primeasca toata mostenirea. Nepoata fiului decedat ar putea participa la aceasta contestatie? Multumesc.
Parintii mei in varsta de 80 de ani au decis sa lase mostenire casa parinteasca unui nepot cu drept de a ocupa dupa moartea lor si fara drept de vanzare (suntem 3 frati in viata si unul decedat dar care are urmas legal) fara ne cere acordul in prealabil. Se poate contesta aceasta decizie nedreapta?! Doi din copii fratelui meu s-au ales cu ceva(unul teren, celalalt casa, iar cei trei ai mei nimic). Daca da in ce conditii pentru ca nu stiu ce modalitate au ales : Contract de vanzare cumparare, ma indoiesc ca bunul material sa fi fost evaluat la valoarea reala pt ca mostenitorul nu are resurse insemnate sau o simpla donatie il asigura?