situatie similara. însa ne-am înfiintat propria asociatie de proprietari ceas general pt scara noastra de apa si coloane separate pt fiecare apartament ceasurile frumos grupate într-o cutie cu geam de sticla pt a nu fi nici o suspiciune la citirea lor. se poate daca e bunavointa!
culmea ca este exact opusul dînsei ceva gen vis-a-vis în diagonala singura *legatura* a dumneaei ar fi un mare geam exact intr-e etaje unde se afla spatiul. pereti de legatura sunt ai vecinului (care de alt fel e si presedinte de asociatie) unde si-a exprimat clar optiunea ca nu are nimic împotriva,unde si de altfel chiar a rugato sa-și depoziteze ce vrea în spatiul de pe palier unde tot al dînsului este. cred ca are o ambitie cu mine stam intr-un oras mai mic si unde cam toata lumea se cunoaste si de acolo mai apar *niste*cunostinte pe la consiliu sau primarie si îmi baga bete in roate. de asta am apelat la ajutorul d-voastra ca cei de la consiliu local (DADPP) care au fost si la fata locului au vazut despre cei vorba cind am fost cu tabelul cu optiunile locatarilor mi-au spus u totul alta varianta pentru concesionare. *trebuie obligatoriu semnatura ei de acord* multumesc si sper ca îmi întelege-ti frustrarea!!
Ținînd cont de prevederile art.12 din HG.1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare ale legii 230/2007 privind înfiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,toti proprietari au dreptul sa foloseasca partile comune de constructii ale condominiului CONFORM DESTINAȚIEI PENTRU CARE AU FOST CONSTRUITE. ok!!!! dar aici e vorba de o hruba de gunoi unde duce lumea gunoiul. normal ca daca înca functiona nu puteai sa faci nimica in ea.....dar sau desfiintat si fiecare care a dorit sa ia un spatiu ca acesta si-a amenajato dupa bunul plac. plus ca pensionara are o ambitie cred eu prosteasca dat fiin ca presedintele de asociatie este cu noi vecin pe palier si acolo mai exista un spatiu triplu ca marime unde sa oferit sai dea loc însa nu vrea!! aceasta hruba repet se afla intr-e etejele blocului si nu are nici un perete lipit de ea. cine a luat de *drept* primul acel spatiu a fost, fostul proprietar unde sta acum reclamanta dar eu am primito de la fostul. toate spatiile asociatiei de felul acesta sunt ocupate de cine a dorit sa-l ia nimeni nu sa razvratit pana acum unde sunt eu norocosul. si culmea uscatoriile sunt goale dar infecte daca ma pun sa amenajez o camera din aia ma trezesc iar cu *lautari* la usa!! deci as avea vro sansa sa concesionez aceasta hruba? a mai o chestie Art 25 pct.E acela este valabil in cazul meu? presedintele mia semnat si e de acord cu marea majoritate sa o concesionez!!
de ce am întrebat de concesionare...ea reclamîndu-ma am primit acasa o înștiintare de la consiliul local (DADPP) unde îmi prezinta o frîntura din art.12 din HG. 1588/2007. în situația mea mi se pare cam interpetrabila. am vorbit cu administratora,presedinte de asociatie am facut un tabel nominal cu obtiunule locatarilor unde si-ua exprimat in momentul de fața 27 acordul (din 40 apartamente +-5 apartamente plecati in strainatate sau nu am dat de ei) am fost la consiliu local si îmi spune ca trebuie si reclamanta sa îsi dea acordul! pai nu am sa vad semnatura de la ea în veci. mi se pare cam absurd.
buna ziua! am o reclamatie facuta la asociatia de proprietari de o vecina muta-ta nou. despre cei vorba e acel spatiu vechi unde a fost tomberonul de gunoi (precizez ca stau in bloc turn ele aflînduse intr-e eteje) unde suprafata debaralei daca îi pot spune asa nu ajunge la un metru patrat. toate aceste spatii au fost renovate de fiecare proprietar care a dorit sa ia cîte un spatiu ca acesta si fiecare si la renovat,curatat dupa bunul plac.am primit si eu de la un fost locatar al asociatiiei un asfel de spatiu pt depozitare,cu acordul vecinului (pe vremea aceea eram numai 2 pe palier sunt 4 apartamente) sa mutat de curînd o doamna si a început circul. îmi pot pastra debaraua in vreo modalitate concesiune sau ceva de genul? multumesc anticipat!!