avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate constantintosca

Activitate constantintosca

Discuție denunt
cum pot afla daca a fost aprobat un denunt?
Răspuns la discuția Incetare masura arest
Deoarece parchetul nu a facut apel, voi cere pedeapsa cu suspendare, aceasta e finalitatea, cea cu intreruperea arestului la domiciliu este doar o "pierdere de timp", pe care o voi incerca.
Răspuns la discuția Incetare masura arest
E bun nu ma plang, mai ales ca stau la curte.

Legat de subiectul cu intreruperea de drept a arestului, am discutat cu mai multi avocati si am ajuns la concluzia sa invocam, nerespectarea dreptului la aparare, deoarece la ultimul termen cand mi-au prelungit starea nu s-a pus in discutie aceasta.


Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu.

S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de 24.11.2014.
Ajungand in data de 23.01.2015, mi-au trecut in mod normal cele 60 de zile.

Dar intre timp am fost condamnat de catre instanta de fond la 5 ani cu executare si prin incheierea data, instanta de fond mentioneaza ca se mentine starea de arest, nespecificand pana la ce data, ba mai mult in sala, la ultimul termen, nu s-a discutat despre starea de arest.

Este incetata de drept masura arestului la domiciliu?
Buna ziua,

Sunt arestat la domiciliu si as vrea sa ii fac plangere impotriva ofiterului care imi face verificarea din doua motive intemeiate:

-nu a dorit sa vina sa imi aduca itinerariul de deplasare pentru instanta deoarece a zis ca e ziua lui libera, cu toate ca e obligat sa imi aduca(detin convorbirea telefonica)

-mi-a cerut nume de persoane care patrund in incinta domicililui( in codul de procedura penala nu scrie ca trebuie sa imi ceara asa ceva cand sunt arestat la domiciliu)

Multumesc!