avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate simona2929

Activitate simona2929

Complet: Completul de judecată nr. 8
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Admite sesizarea Biroului Executări Penale din cadrul Judecătoriei.......c-am asta e situatia de pe portal
Deci..poate sa mearga sa faca buletinu?!avocata care la reprezentat vorbea de o ,,minuta,,puteti sa-mi spuneti ce inseamna acea,,minuta,,?
Da...sa substras!!acea solutionare respectiv hotarare mai poate fi atacata?
Ok...ast un ras de la un avocat
Nu am inteles nimic...puteti fi mai expicit???
Buna ziua!verisorul meu a comis o infractiune de furt in 2002,in2005 a fost condamnat la 3ani cu executare.anul acesta in septembrie a consultat un avocat si a depus cererea de prescriere,dupa mai multe amanari a venit si decizizia,,solutionare,,vreau sa stiu cat ar mai putea dura pana poate sa poate depune actele ptr buletin?deciziza solutionare a fost data pe 12decembrie,va multumesc!
Răspuns la discuția Divort, parasire de domiciliu
Buna dimineata!Va multumesc pentru raspunsuri,maine ar fi ultima zi in care asi putea depune acea,,intampinare,,nu cred ca o sa o mai depun si o sa imi asum toate acuzatile chiar daca unele dintre ele sunt aberati.
eu inafara de un semn pe frunte de vrio 3-4 cm de la o farfurie aruncata de el nu prea pot dovedi violenta.toti martori si colegele de munca,care stiu situatia nu vor sa se bage din cauza sotilor lor
vreau sa stiu ce pensie alimentara imi va pune justitia avand in vedere ca toate veniturile mele provin din un somaj de 420 lei,va multumesc!
Buna ziua!Acum 6 luni am parasit domiciliu conjugal din cauza sotului ptr batai,certuri,jigniri,etc.
acun 2 sap ma dat in judecata pentru parasirea domiciliului si parasirea copiilor,mentionez ca am 2 copii minori 12-16 ani.
cum pot sa ma apar de aceste acuzati...tinand cont ca toti martori care ii am nu vor sa ma sustina din motive familiare...va multumesc!!