avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriptia executarii pedepsei aplicate pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriptia executarii pedepsei aplicate pentru infractiunea de furt

Buna ziua!verisorul meu a comis o infractiune de furt in 2002,in2005 a fost condamnat la 3ani cu executare.anul acesta in septembrie a consultat un avocat si a depus cererea de prescriere,dupa mai multe amanari a venit si decizizia,,solutionare,,vreau sa stiu cat ar mai putea dura pana poate sa poate depune actele ptr buletin?deciziza solutionare a fost data pe 12decembrie,va multumesc!
Care e legatura dintre furt si depunerea actelor pt buletin ? Va e ca il inhata cand merge la evidenta ? Cum s-a solutionat cererea sa nu ziceti?

Nu am inteles nimic...puteti fi mai expicit???
Dvs trebuie sa fiti mai explicita.. care e legatura intre buletin si prescriptie in materie penala ?
Ok...ast un ras de la un avocat
Ca sa asteptati un raspuns, incercati sa formulati o intrebare, nu se intelege ce doriti.

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare pedeapsa MariusRo87 MariusRo87 Buna ziua, Care ar fi data la care s-ar aplica prescripţia executării pedepsei pentru o condamnare de 1 an si 6 luni ( furt ) primita in lanul 2006-2007 ? ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Se inchide vreodata dosarul penal ? sebi2fast sebi2fast spunetimi si mie va rog... am o cunostinta care a \"fugit\" din tara acum 8 ani sa nu ispaseasca pedeapsa de 3-4 ani cu fapta furt din locuinte...se inchide ... (vezi toată discuția)