Buna seara!
Daca s-a dat o hotarare intr-un caz de prescriptie,mai poate fi atacata acea hotarare?
Daca acea hotarare nu este definitiva inca, atunci ea este supusa cailor legale de atac.
Daca insa a ramas definitiva, atunci odata constatata prescriptia nu se mai poate solicita printr-o alta cerere dreptul constatat a fi prescris prin hotararea care a ramas definitiva.
Avocata care il reprezinta pe varul meu zice k sa solutionat cazul si sa dat si acea hotarare...cum pot afla daca acea hotarare e definitiva sau nu?avand in vedere ca avocata care la reprezentat nu mai este in Romania!
Ati mai deschis subiectul si in alt topic si v-am spus ca hotararea este cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Da,dar...dosarul de la tribunal a ajuns la judecatorie
Deci in urma spuselor dvs.poate sa vina in tara si sa-si depuna actele de buletin
Nu am spus eu asta. Informatiile pe care dvs le oferiti sunt insuficiente, incercati sa luati legatura cu avocatul angajat sa vedeti cum va sfatuieste, eventual poate va recomanda pe altcineva care sa verifice dosarul.
~ final discuție ~