avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate ortansa1961

Activitate ortansa1961

1.Se pot repartiza diferenta de mc apa pe apartamente, dintre indexul citit la apometrul blocului si suma celor contorizati din bloc? Mentionez ca sunt 16 apartamente dintre care 8 goale, proprietarii fiind in alta parte.
2.O persoana sta in subsol intr-o boxa a unui proprietar din alta localitate, nefiind proprietar. Are dreptul sa stea in bloc, neavand resedinta?
3.Nu are contoar de apa.Cum se repartizeaza apa si lumina la aceasta persoana, el avand un contoar de lumina legat la lumina pe scara?
4. Calculul luminii pe scara se face pe nr persoane , iar la apartamentele goale 1 persoana-proprietar. Este bine?
Astept raspuns. Cu multumiri,
Daniela
Suntem mai multi proprietari, in nr de 16, intr-un bloc S+P+4 care nu au asociatie de proprietari. Multe apartamente sunt goale, circa 8, deoarece proprietarii sunt plecati in strainatate, iar in unele stau chiriasi.
Un proprietar de la etajul 4 a perforat toate planseele etajelor, langa peretele meu exterior din casa scarii, langa cablurile RDS, afectand rezistenta blocului, fara sa ne aduca la cunostinta, ca sa-si monteze o coloana de apa separat de cea comuna trasa din bransamentul blocului dupa apometrul comun. Ar fi putut sa faca modernizarea statiei de hidrofor, dar printr-o reparatie a infundat o teava.Dansul doreste sa faca o sedinta prin care sa obtina prin vot de majoritate simpla montarea conductei. Este legala montarea acestei conducte? Prin inspectia de stat in constructii se poate anula aceasta montare?

Astept raspuns. Cu multumiri.