avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate ammar_madalina

Activitate ammar_madalina

Răspuns la discuția Program de lucru profesor
Sunt multe cazuri de acest fel...secretara are program de 8 ore dar e si informatician sau bibliotecar in acelasi timp
Discuție burse scolare
Am doi copii gemeni,elevi in clasa a VII. In urma unor agresiuni fizice si emotionale repetate i-am transferat la o alta scoala,in timpul semestrului. Fara ca nici macar sa ma anunte,dna director de la fosta scoala i-a taiat de pe lista elevilor care primeau burse de studiu si de merit. Copiii nu mai primesc bursa cu toate ca banii au fost alocati de catre primarie inca din luna septembrie. La noua scoala legea imi permite sa depun dosar pt acordarea burselor abia in luna februarie,cand incepe semestrul al doilea. Ce se poate face pentru ca copiii sa isi recupereze drepturile? Multumesc...

[Editare text dublat]
Buna ziua,
Din aprilie 2014 primesc pe cont pensie alimentara de la fostul sot 500ron pt.3 copii. Insa acesta nu a trimis pensia pe luna aug.2014 si luna mai 2015. Exista solutii pt. a-l determina sa achite aceste restante? Multumesc...
Buna ziua!
As dori un calcul efectiv al salariului, cu urmatoarele date:
-profesor studii superioare- univ.5ani+1an master
-lucrez de la 1 sept 97 la aceeasi unitate de invatamant
-in perioada 2001-2005 concediu ingrijire copil- cu plata,
2005-2006 concediu ingrijire copil fara plata, aprobat inspectorat
-indemnizatie inv. special
-gradatie de merit
-3 minori in intretinere
Ma intereseaza ce salariu de incadrare ar trebui sa am, dar si daca mi se acorda sporul de stabilitate.
Va multumesc mult!
multumesc!
am divortat de curand, am 3 copii in intretinere, fostul sot se declara fara venituri si primesc 500 lei pensie alimentara pt cei trei copii. stiu cu siguranta ca lucreaza la un restaurant de unde primeste peste 1000 de euro. are bani de chirie, de avocati, se plimba numai in taxi...unde ma pot adresa?multumesc...