avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiubleoca

Activitate ovidiubleoca

Discuție permis anulat
buna!
in urma cu 2 ani am fost oprit de politie in Danemarka avand o alcolemie de 1.02 in sange ,am avut la dispozitie 6 luni pentru a trece din nou examenu de permis si un test de alcool ,dar nu m am prezentat , ca atare am fost nevoit sa ma prezint la politie si sa il predau ,ca urmare ei mi au anulat permisul si sunt nevoit sa urmez cursurile din nou.
mentionez urmatorele : permisul mi a fost eliberat in romnia dar intre timp l am schimbat in DK fiin rezident .eu mai am dreptul de a conduce in romnia fiind doar anulat cel danez ? in romania am intrebat la permise si figurez cu permis .pot cere a mi se elibera permisul romanesc din romania .
multumesc!
Buna! sunt rezident in danemarca si am fost oprit de politie avand o alcolemie de 1.05 in sange si ,trecand pe culoare rosie a semaforului, dar nu mi sa retinut permisul , in acest timp am primit o scrisoare de la politie avand o amenda de aprox 1000 de euro si 2 clipuri penalizare ,urmand ca intr-un interval de 6 luni sa urmez un curs de alcool si scoala din nou .
-asi dori sa cunosc in caz de neprezentare la acest curs si scoala in termen de 6 luni ce suspendare primes si daca pot sa incep scoala in romania dupa suspendare
-si as mai dori sa stiu daca mai am dreptul de a conduce in romania
Multumesc!
-