avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna! sunt rezident in danemarca si am fost oprit de politie avand o alcolemie de 1.05 in sange si ,trecand pe culoare rosie a semaforului, dar nu mi sa retinut permisul , in acest timp am primit o scrisoare de la politie avand o amenda de aprox 1000 de euro si 2 clipuri penalizare ,urmand ca intr-un interval de 6 luni sa urmez un curs de alcool si scoala din nou .
-asi dori sa cunosc in caz de neprezentare la acest curs si scoala in termen de 6 luni ce suspendare primes si daca pot sa incep scoala in romania dupa suspendare
-si as mai dori sa stiu daca mai am dreptul de a conduce in romania
Multumesc!
-
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:22, 10 Decembrie 2014
Cel mai bine sa va adresati unui avocat care cunoaste legislatia rutiera din Danemarca. Dupa stiinta mea, urmarea scolii si sustinerea unui examen este obligatorie in perioada de suspendare a dreptului de conducere. Daca nu urmati scoala sau nu promovati examenul este posibil sa vi se anuleze permisul de conducere (nu sunt sigur). Vi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Prin urmare, nu aveti dreptul sa conduceti in nicio tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune contraventionala cu/fara permis? alcs_alx alcs_alx Buna ziua, Sunt oprit in trafic de catre un echipaj pentru ca am depasit coloana de masini aflata sa semafor. Teoretic permisul se suspenda 30 de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie marius1991 marius1991 Am si eu o dilema...am trecut pe culoarea rosie a semaforului #-o si la mine in oras sunt camere care supravegheaza traficul, eu eram cu o masina care e ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Permisul de conducere mi-a fost suspendat pentru o durata de 30 zile, in urma nerespectarii culorii rosii a semaforului. Mentionez ca nu au ... (vezi toată discuția)