avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Activitate ionutsav

Activitate ionutsav

Răspuns la discuția Dupa concediul de crestere copil
Am inteles. Sa speram ca va intelege si contabila acest aspect pt ca pana acum m-a facut pe mine vinovata ca doar m-a intrebat de 2 ori cand vreau sa ma intorc la munca de aceea i-a facut celei care imi tine locul CIM pe 2 ani.Va multumesc pt raspuns!
"momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular ar fi in Martie 2017 , insa eu doresc sa ma intorc in Ianuarie2017 sau in Februarie 2017 pentru a beneficia de stimulentul de insertie.
Este angajata pe perioada determinata , pana in Martie 2017
Am nascut anul trecut pe 16.04.2015 si am optat pt CCC pana la 2 ani. Vreau sa ma intorc la munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de insertie. Normal , ar trebui sa ma intorc in Martie 2017 , insa vreau sa ma intorc din Ianuarie 2017. Am vorbit cu contabila (lucrez la un CMI) si mi-a zis ca nu ma pot intoarce pt ca asta ar insemna ca cea care este angajata in locul meu sa isi dea demisia (lucru pe care nu il va face pt ca ea doreste sa intre in somaj dupa ce termina perioada). Ce pot face in acest caz ca sa pot si eu sa ma intorc la munca si fata care e in locul meu sa intre in somaj? Contractul ei de munca inceteaza in Martie 2017.
Răspuns la discuția Contestatie proces verbal radar
Va multumesc oricum pentru raspuns. M-am bazat pe faptul ca nu se vedea nr. de inmatriculare al masinii si circulam simultan 2 autoturisme in momentul acela. As dori sa stiu daca pot da examenul pentru recuperarea permisului dupa 30 zile.
In luna Iulie 2014 am fost oprit de radar cu 101km/h in localitate. Bazandu-ma pe faptul ca nu se vedea nr. de inmatriculare al masinii mele pe inregistrarea radar si mai era inca un autoturism langa mine (simultan 2 autovehicule) am depus contestatie la procesul verbal . Procesul verbal am refuzat sa il semnez si nu a oprit agentul de politie nici un martor asistent. Acestea au fost scrise (pe scurt) in plangerea depusa. Am vazut ca plangerea mea a fost respinsa cu drept de apel.
Intrebarea e ce ma sfatuiti sa fac??? (am foarte mare nevoie de permis ca din asta traiesc).
-pot da reexaminarea pentru a imi obtine permisul dupa 30 zile? Mai beneficiez de reducere daca am facut contestatie la procesul verbal?(mi-a fost retinut pt 90 zile permisul).
-sa iau legatura cu un avocat si poate fac recurs si castig?
La momentul de fata am permisul in buzunar obtinut cu certificatul de grefa dar in cazul in care renunt la proces si nu mai fac apel pot sa dau reexaminarea 13/15 si sa imi iau permisul dupa 30 zile?