avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal radar

In luna Iulie 2014 am fost oprit de radar cu 101km/h in localitate. Bazandu-ma pe faptul ca nu se vedea nr. de inmatriculare al masinii mele pe inregistrarea radar si mai era inca un autoturism langa mine (simultan 2 autovehicule) am depus contestatie la procesul verbal . Procesul verbal am refuzat sa il semnez si nu a oprit agentul de politie nici un martor asistent. Acestea au fost scrise (pe scurt) in plangerea depusa. Am vazut ca plangerea mea a fost respinsa cu drept de apel.
Intrebarea e ce ma sfatuiti sa fac??? (am foarte mare nevoie de permis ca din asta traiesc).
-pot da reexaminarea pentru a imi obtine permisul dupa 30 zile? Mai beneficiez de reducere daca am facut contestatie la procesul verbal?(mi-a fost retinut pt 90 zile permisul).
-sa iau legatura cu un avocat si poate fac recurs si castig?
La momentul de fata am permisul in buzunar obtinut cu certificatul de grefa dar in cazul in care renunt la proces si nu mai fac apel pot sa dau reexaminarea 13/15 si sa imi iau permisul dupa 30 zile?


Cel mai recent răspuns: ionutsav , utilizator 16:30, 11 Decembrie 2014
La viteza despre care vorbiti, cum credeti ca ati avea sanse de castig?
Va multumesc oricum pentru raspuns. M-am bazat pe faptul ca nu se vedea nr. de inmatriculare al masinii si circulam simultan 2 autoturisme in momentul acela. As dori sa stiu daca pot da examenul pentru recuperarea permisului dupa 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie, pareri... flo1990b flo1990b Buna seara,ieri mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile+amenda 340 lei pe motiv ca nu am respectat semnificatia indicatorului STOP si am patruns pe ... (vezi toată discuția)
Radar 101km/h GABRIELA30 GABRIELA30 Buna seara, Sunt disperata am condus in localitate ci 101km/h. Mi-a facut proces verbal si imi suspenda carnetul de conducere pe 90 zile, am amenda 810 ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)