avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radar 101km/h
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radar 101km/h

Buna seara,
Sunt disperata am condus in localitate ci 101km/h. Mi-a facut proces verbal si imi suspenda carnetul de conducere pe 90 zile, am amenda 810 lei. In jud. Mures au filmat cu un video radar, si imi spunea politistul ca nu se mai poate face nimic. Am dovada pentru 15 zile dar am nevoie disperata de carnet. Am inteles ca e posibil sa primesc suspendare doar 30 de zile cu reexaminare.
Pot sa fac contestatie.........................., e vorba doar de 1km peste limita de suspendare?
Am vreo sansa sa castig, la prima vedere procesul verbal e corect intocmit.

Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 02:07, 29 Octombrie 2008
Formulati plingere impotriva procesului verbal in termen de 15 zile, pe baza unui certificat de grefa puteti lua carnetul inapoi pe toata durata judecarii cauzei. Luati legatura cu un avocat poate gaseste nereguli in procesul verbal pentru a va formula contestatia. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal radar ionutsav ionutsav In luna Iulie 2014 am fost oprit de radar cu 101km/h in localitate. Bazandu-ma pe faptul ca nu se vedea nr. de inmatriculare al masinii mele pe inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis AndreiSRL AndreiSRL buna seara, daca mi s a suspendat permisul pentru plecarea de pe loc cu scartait de roti (a scartait foarte putin) si masina pe care era montat radarul era in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in aceasta seara am fost oprita de radarul politiei ... roxenp123 roxenp123 buna seara, in aceasta seara am fost oprita de radarul politiei rutiere si a rezultat suspendarea permisului meu de conducere pe o perioada de 3 luni, 90 ... (vezi toată discuția)