avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

buna seara, daca mi s a suspendat permisul pentru plecarea de pe loc cu scartait de roti (a scartait foarte putin) si masina pe care era montat radarul era in spatele meu, pot depune contestatie si sa le cer proba video in instanta, ei erau foarte aproape de mine si chiar as vrea sa vad ce au filmat+ ca pe procesul verbal mi a trecut ca imi suspenda permisul pe 60 de zile dupa a mazgalit peste si a scris 30
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:17, 12 Iulie 2022
Nu sunt obligati sa arate nici un film si e posibil ca acesta sa nu existe. Fapte dvs. (condusul agresiv) se sanctioneaza, de vreo citeva luni de cind a fost introdusa in codul rutier, cu 30 de zile daca nu s-a intimplat altceva mai grav si cu 60 de zile daca a avut loc un accident.

Puteti face contestatie, dar nu e sigur ca veti avea si cistig de cauza. Mai bine mergeti si dati testul 13/15, in primele 20 de zile de suspendare, ca sa reduceti din 30 la 20 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. am o contestatie pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. Am o contestatie pentru radar. Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (in contestatie este mentionat ca judecata sa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune radar in miscare - cum pot contesta pv. AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, In 24.02.2017 la ora 17:40 vad din sens opus o masina venind in directia mea la care la un moment dat porneste girofarele si ma opreste \" dupa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile - neacordare prioritate pieton fox23 fox23 Buna ziua In cursul zilei de vineri 13.01.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea prioritatii pietonilor. Eu nu am vazut nici un ... (vezi toată discuția)