avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate bogdandancu

Activitate bogdandancu

in fine nu ma intereseaza sa nimic alceva decat ajutorul unui avocat cineva dispus sa se ocupe cat mai repede de cazul asta pentru ca se apropie termenul cand o sa intre in comisia de eliberari si ar trebui un avocat sa mearga sa faca o cerere de preschimbare a termenului de judecata si mai apoi sa o sustina in instanta . Pe data de 9 iunie are comisia . acuzata de trafic de droguri pedeapsa 1 an si 10 luni . A lucrat in penintenciar si are 0 rapoarte . ms
iubita mea este incarcerata la pt targusorul nou pe data de 9 iunie intra in comisia de eliberare conditionata > ma interesa daca se poate face ceva sa grabesc eliberarea chiar daca este vb si de 1 saptamana. Pe data de 1 mai 2014 a fost incarcerata cu pedeapsa de 1an si 10 luni ma intrebam daca se poate face o cerere de eliberare conditionata la jumatate din pedeapsa . Care este procedura . Ma poate ajuta un avocat din ploiesti cu treaba asta ? Eu sunt din timisoara. Multumesc mult!!
Răspuns la discuția Eliberare conditionata sau....?
deci pe baza hotarari Hotarâre numarul 1494/2014 din data 30.04.2014 primeste sentinta definitiva 1 an , si este incarcerata e data de 1 mai
Apelul facut de procuro la Curtea de Apel Bucuresti se solutioneaza cu intoarcerea la pedeapsa de 1 an si 10 luni pe care o avea initial
tribunalul bucuresti fondul!
Pai cam asta este informatia cu toate ca nu stiu exact ce forma de atac a folosit procurorul acolo apel sau recurs.....este singura chestiune de care nu sunt sigur in rest totul este asa cum am scris!!!
Este incarcerata din data de 1 mai 2014
Savarseste o pedeapsa de 1an si 10 luni data de curtea de apel bucuresti , cu toate ca Inalta curte de casatie si justitie hotarase pedeapsa la 1 an in urma uni recurs facut de procurorul de caz curtea de apel a hotarat pedeapsa la 1 an si 10 luni . Intrbarea mea este daca acest lucru este constitutional ca o instanta inferioara sa ia o decizie care sa anuleze o instanta superioara ?
Precizez ca la data incarcerarii pedeapsa era de 1 an si actiunea procurorului a fost facuta in acest timp primind ulterior mandatul de 1an si 10 luni
Persoana respectiva lucreaza din 15 septembrie si executa pedeapsa in regim deschis nu are nici un raport si s-a implicat in 2-3 activitati .
Este posibila eliberarea conditionata la jumatatea pedepsei ?
Cine hotaraste eliberarea?Cine ia decizia?
Care sunt formalitatiile care trebuiesc indeplinite pt eliberare?
Se pot considera vreun fel de circumstante atenunte sau ceva similar faptul ca savarseste o pedeapsa (10 luni din ea) neconstitutionala , fiind vorba de un viciu de procedura ?